Nyårsafton!

Då var det dags för sista dagen på ett mycket händelserikt år. Varje år verkar bli mer händelserikt än det föregående! Det bådar gott inför nästa år som kommer att inledas med en hel del positivism och framtidstro. Det blir ett speciellt år som jag har stooora förhoppningar och förväntningar på. Som jag redan berättat ska ju jag och Niklas (ulvenmark.webblogg.se) till USA vilket i dagsläget får ses som det största och roligaste! Sen ska jag även till Liverpool och kolla på mitt favvo lag så de två är det som i resväg redan är planerat. Det kommer ju tillkomma en hel hel del.
Men först ska ju dagens dag "avklaras" för att göra det har jag inköpt en Hel...tes massa olika öl-sorter som ska drickas upp helst innan tolvslaget men om jag har några kvar gör väl inte så mycket. Har ju andra godsaker som Minttu också. Dessutom ryktades det om en välkomstshot av niklas och vevve :) Jag sitter förresten hemma hos dom nu och väntar på min tur att duscha. Vi arbetade fram ett grymt bra dusch-schema som skulle spara oss tid och de två pengar. Men vi slopade det, hmm undra varför?
Jag tror jag sparar en resumé av året tills imorgon. Undra om jag kommer fram till något löfte då eller om jag gör som alla andra år - fortsätter i samma stil ?!.. Öl är gott och för den som inte visste det har min(a) favorit öl flera namn. Det finns ju olika kategorier Liksom!

Billig (mycket för pengarna) öl: Blå&Gul
Dyrare (men mycket god) öl: Kronenbourg 1664, Becks
Ännu dyrare (mörk) öl: Innis and Gunn

Men det kan ju hända att jag efter idag har en ny favorit eftersom jag har flera oprövade öl att pröva idag!!
Hejdå 2007 och Hej Hej 2008 (jag har väntat på dig)..

Gott Nytt år allesammans!

(Undra om jag kommer vara lika positiv när jag är.. hmm.... låt säga 30+ (!) ??)

Jazz fans och innehavare av vapen är USAs sexuellt mest aktiva..

En bra dag

Idag är en riktigt bra dag efter en riktigt bra helg, trots att jag inte gick och lade mig förrän 9 imorse, och trots att jag fortfarande är sjuk.
Jag har sett scrubs och bara njutit av andra uppmuntrande ord och samtal. Detta trots att Citibank lurat mig. Usch för dom men det gör inget en sån här dag!
Nu ska jag snart iväg med mina bästisar också för att se på film. Tommy har ju dessutom köpt ny tv o nytt ljud så det ska bli roligt att se vad det ger en för känsla!

Många trots till allt bra vilket får mig att känna mig som en stark en som övervinner alla "trots". För inte har jag vevve på min sida heller. Hon bara smutskastar mig och svarar inte i telefon eller på sms och vill att jag går hem när jag är hos "paret". Hoppas bara att jag blir frisk till nyår nu. Det är prio 1 :)

Det börjar bli dags att planera en sthlms-resa, så björn jag tar tillbaka det jag sa igår. Vi drar dit! I've got business to take care of..

Undra hur många bultar det finns i ölandsbron...

Kanarieöarna

Så nu kommer en efterlängtad och ordentlig resumé av min underbara studieresa.
Jag och Jenny (från Transcom båda två) fick åka på en stuideresa till Teneriffa och Gran Canaria tillsammans med 8 andra som jobbar på Ving runt om i Sverige. Syftet var att vi skulle kolla hotell, känna atmosfären och prova maten för att vi senare skulle kunna föra vidare detta till våra arbetskamrater och därmed göra ett bättre jobb för Ving!

Till o börja med var gruppen helt fantastisk (bortsett från gruppledaren) och vi hade otroligt roligt trots att vi bara var utetordentligt en kväll. Men å andra sidan var vi ju ute och åt varje kväll!.. Vi badade två ggr (fick inte tid till mer) och njöt av solen, den goda maten och de underhållande konversationerna och skämten som aldrig tycktes sluta.
I alla fall var vi på runt 60-70 hotell och det i sig var stressigt men helt och hållet värt det.
En bild säger mer än tusen ord så jag skickar med lite bilder som illustrerar den här veckan :)

       

RSS 2.0