En jobb(ig) vecka

Har jobbat varje dag nu sen midsommar, och man blir faktiskt lite trött när det inte blir mycket sömn heller. Midsommar var däremot väldans trevligt, synd bara med vädret men vi badade i alla fall en gång. Nu börjar snart den fullspäckade helgen: Motala och fest ikväll, klippning och fest imorgon, göteborg och festival (!) (Pier Pressure) på söndag, IFK mot jönköping borta på måndag, sen tillbaka till att jobba igen på tisdag. Fett med saker som ni märker. Nu ska jag duscha och sen åka, dessutom är jag märkt för livet =)


image48

Midsommar

Nu är det landet som gäller trots frestande bud på öland från två håll!.. men det ska bli otroligt skönt och roligt ändå, bara solen kommer fram lite.
Men innan det ska man ju jobba andra jobbet idag, hoppas inga är hungriga på badet =)
Hörs efter alla andras galna midsommar firanden!

IFK är grymma nu. 29 poäng efter 11 matcher, högst upp i tabellen och med 9 poäng ner till 2an. Hur ska detta inte kunna gå vägen? =) Grymt bra match igår också, eller ja det man kommer ihåg (dvs målen)!.. galet var ordet för gårdagen, och gårdagens låt fick bli Grey med Yellowcard, med Green Day - Panic song på god andraplats.

Sena studentveckanbilder

Japp men för att lättare minnas två av studentveckandagarna så lägger jag ut bilder här :)


Från Victors land

    
många kockar i kubblaget      


Hos petra (o aleks)

studenter:  


Fler bilder skickas till mig varje dag så jag får ta och uppdatera här sen nån gång.
Dessutom var jag på jättetrevlig grillkväll ikväll, det ni! o innan det hämtade jag upp två stinkande arbetare i den nyuthämtade bilen.. mycket hämtande!

bekymmer

Ja fy satan vilka bekymmer det finns här i världen, efter en utslitande men grym helg så finns det bekymmer både åt höger och vänster, och imorgon ska man jobba också :(

En regnig och oväntad onsdag

Det var inte mycket som blev som det var tänkt denna onsdag. Det tänkta var:

en dag på jobbet (som skulle gå fort som tusan), hem byta om, hämta cattis möta linnea och hämta niklas o vevve, bada, vänta på att tommy skulle komma sen bada lite till, äta, äta glass, spela minigolf, hem och sova för att vara pigg till torsdagens jobbande. det blev såhär:

jobb (gick skitsegt kändes som 10 timmar), hem duscha, till stan, ny klocka o armband (studentpresenter!), badhuset o hämta papper, tommys jobb, inget bad, hämta linnea o matilda, ingen cattis, hämta nicke o vevve, ingen glass, pizza och minigolf i vilbergen (som jag för övrigt vann överlägset, sen hem, klippning av pappa, sen nattvandring i regnet.

Märkte visst nu att det ändå blev typ som det var tänkt men det var så mycket fram o tillbaka igår så därför kändes det som att det inget blev av..



I tisdags däremot var det precis som planerat och supertrevligt! Jag nicke vevve och tommy grillade hemma hos mig och drack folköl och pratade i oändligheter. Fast innan det hade alla utom nicke varit och badat och alla utom vevve varit och tränat. Här kommer istället lite bilder som illustrerar grillkvällen :)

  image33  

Sötve 1 
Sötve 2
Sötve 3

En underbar lördag i naturen

I lördags var det sjukt roligt och härligt. Började med lite packande hos frida som åkte till hultsfred dagen därpå (söndags) sen så började det riktigt roliga: Att leta efter slarvpelles körkort. Det hittades såklart inte men ingen är väl förvånad att det är tommy som tappat bort det, även om han skyller på sin kära mor.
Sen åkte i alla fall jag tommy frida nicke och vevve till gransjönäs och åt pizza pch badade, mmm vilken kombination. Det var faktiskt väldigt behagligt i vattnet mot vad jag trott på förhand.
Vi åkte till folkparken efter det och drack öl o fisherman ur min fickplunta som är så fin så! Spelade beachvolley och hade det allmänt underbart. Men symbolen för den dagen får bli "handfatet".. bara så alla vet :)
Och tommy, vadå femte hjulet? snacka skit, du var ratten och chassit.
Att vara ute i naturen kommer nog bli min grej den här sommaren, och om jag får behålla min kära solbrända hud så att den inte flagar bort så vore det ännu bättre!

Bad idag också förresten (lillsjön), plus superidén för i sommar! fan vad detta kan bli ett par grymma månader :)





 



 

Studentveckan

Minnet är svagt men suget efter öl är enormt. En dryg vecka då man levt på öl har tydligen sina biverkningar. Det tillsammans med allergin gör att man inte klarar en hel fotbollsmatch. Man är trött på morgonen, och inte trött på kvällen. Det har i alla fall varit en grym vecka, och bilderna som man sett i efterhand vittnar om detta. Jag har dessutom klarat mig ifrån att bli bakfull, inte en enda gång har jag vaknat och mått dåligt eller segt och inte velat festa direkt igen =)
Veckan började ju förra onsdagen när klassen festade hemma hos cassandra. Sjukt roligt hade vi och sommarvärmen hjälpte ju till att få oss på toppenhumör. Tror aldrig att det har tagits så många kort någonsin som då. Torsdagen var lugn med träning o mys. Fredagen var det match och sen utgång. Väldigt mycket och trevligt folk ute, toppenkväll... Lördagen var sjukt rolig, dock synd att det delade sig så dant i klassen, men vi var på viktors land där vi både grillade, badade (eller i alla fall jag), och bastade. Mycket mycket öl han drickas upp!... sen var det likadant söndag-måndag med utgång. Men sen kom toppen av veckan då jag, björn, angelica, mia o halvt aleks (hon åkte hem efter 3 timmar) (Vart var Niven??)..spenderade dryga 3 timmar i solen i varamon, (det visade sig också på Brännan, aj aj) sen efter det var vi hemma hos Robert och Angelica och festade där med gitarrspel och väldiga mängder öl!.. vi gick vidare till strandkrogen som hade stängt och sen på någon konstig fest. Men därifrån stack vi hyffsat fort. Sov i sofforna och sen på morgonen var det bara att bege sig hemåt och lira "viktig" match. Vi vann med 7-2 men det mest spektakulära hände på uppvärmningen då vår målvakt (tommy johansson, malvakten.blogg.se) helt plötsligt, efter ett dåligt inlägg från wittlåck, drar på en riktig jävla bicycletas skitsnyggt rätt högt i målet, helt otagbart för den temporära målvakten. (!) Tror ingen var mer förvånad än han själv, tommy alltså. Sen på kvällen var det dags för klassmiddag på durkslaget, riktigt gott och trevligt! Sverige vann mot Island, vi gick vidare till trädgår'n och sen gick vi hem och sussade och laddade inför den riktigt stora dagen!

Studenten: Champagne frukost i vasaparken, VARMT och skönt, kostym på, jordgubbar, mousserande, trevliga underhållare i klassen. (jag fuskade och drack ett gäng öl då också istället :) sen var det jättefin lunch i matsalen (ja alltså om man jämför med vad man brukar få), fotografering, öl intag och allmän laddning inför uppladdningen i aulan kl 16.30.. kl 17 och som första klass sprang vi ut och sjöng studentsången. Sen bar det av med flaket, sjukt roligt var det. Studentskivan var toppen och tack alla för att ni kom och för presenterna. Jag kände mig väldigt osocial.. Utgången blev sådär, väldigt mycket folk och 1.5 h i kön satte sina spår i suget på att festa.

Nu finns det inte mycket mer att berätta, förutom alla tusentals saker som hänt varje kväll. Men så mycket tid har jag inte men framförallt sviker ju som sagt minnet vid vissa tidpunkter och händelser!

Match imorgon, och badning idag =)


        

RSS 2.0