När man trodde att man sett det värsta och bästa..

Så upptäcker man en ny sida där världsrekord-banan finns. Six Flags New Jersey...


  

  

Eller vad sägs om:
En högsta höjd på 139m
Ett högsta/längsta fall på 127,5m 
högsta hastighet på 206 km/h


Jämför detta med vårt kära Liseberg där "Balder" är 36m hög, högsta hastighet 90km/h. "Kanonen" når 80km/h, Hang Over var 49m hög.

 

Så att säga lite skillnad!

Crazy Asians

En dag som denna började lustigt med att jag vaknade (återigen) 2 minuter innan larmet skulle gå igång. Att jag säger återigen beror på att jag hade en period för ett tag sedan då jag VARJE morgon vaknade precis innan larmet skulle gå igång.
Först på morgonen fortsatte jag ha lite asiat-feber som höll i sig från igår, men senare gick det över till Berg o dalbane feber.
Här kommer ett gäng bilder som illsutrerar just hur galna asiater (koreaner och japaner kan vara)..

  



Vem är svarta fåret??






   



Däremot har de några av världens häftigaste saker som gör att man bara vill dit direkt!

spaceworld_09.jpg

tillsammans med:

 
 

Lite av övriga världens bidrag:

  
  

Stående                    Inte stående längre
  
  

Kan säga att jag och Niklas ska till Busch Gardens när vi är i Florida! Förutom den gäller Cedar Point som favorit med hela 17 värstingattraktioner :)

Jag vill åka NU..

Beslut och resultat/konstaterande

Vevve och jag har i alla fall kommit fram till att jag har den optimala chefs-längden. För jag kan utan bekymmer men ändå ganska smygsamt stå och titta över skärmarna till vårt kontors"landskap" och smygtitta på mina eventuella undersåtar och vad dom åstadkommer på jobbet. Jag kan dessutom röra mig graciöst och väldigt smygsamt vilket också är ett plus. = Jag passar som chef.

Det blir en kombination ikväll. Först film, mat, snask, dipp och mys med Json, Niklas och Vevve sen övningskörning(?!). Sen efter det ska jag se på f-matchen som jag då har spelat in.

FixarSebbe hittar lösningar till problem man trodde var olösbara!

Jag kom fram till detta först genom att jag diskuterade med några vänner och bollade idéer och möjligheter fritt och fördomsfritt:


Sen kom så det avgörande och slutgiltiga beslutet efter mycket om och men och flera gånger svängde det fram o tillbaka!



Och innan jag skrev det här ordnades ett offentligt tillkännagivande





Och för att spinna vidare på den sista bilden avslöjar jag att imorgon kommer det ett tokigt inlägg med väldigt orientaliskt tema!

På tal om bilder

Förresten skickade Johannes mig en rolig bild på min favorit grupp Yellowcard:

 

Men frågan är om det där är deras riktiga utseende eller om detta är det:


Då ett stooort beslut ligger framför en

Vad gäller kvällen så står jag inför ett otroligt svårt och viktigt beslut. Ungefär som dessa 3 herrar när de skulle besluta om saker och ting runt 40-talet.


Det gäller alltså om jag ska se på Eurotrip eller West Ham - Liverpool.
Som tur är (på det sättet) har jag några timmar kvar på jobbet, innan ett beslut måste fattas.


En dag av hopp och förtvivlan.

Snacka om att en dag kan gå upp upp upp och ner ner ner för att sedan gå upp igen! Allt detta mellan 9-18. Det började imorse då jag vaknade på ett strålande humör eftersom jag nu äntligen fått arslet ur vagnen och lagt in min favorit låt på mobilen, jag använde således den som väckningssignal och så är en bra dag igång!
Det gick sedan uppåt eftersom det för ovanlighetens skull ringde på ordentligt på jobbet. Hur skönt som helst eftersom tiden går. Sen gick det ner för vår nyckel och chans till frihet och tidsfördriv (En internet-sida som gav oss tillgång till samtliga internetsidor [Tidigare var i princip allt utom ving.se, aftonbladet och expressen blockat]) blev också blockat av de styrande här. Sen slutade det ringa och livet här var i princip över. Jag var redo att kasta in handduken och hoppas på ett bättre liv i nästa liv, när så miraklet blev ett faktum. Blogg.se, Svenskafans.se och bl.a sf.se släpptes. Och som om inte det var nog så upptäckte jag nu till min allra största förvåning och glädje att hotmailen också funkar! Helt otroligt och underbart!

Nu väntar bio och godis :)


För er som inte var här och såg oss glada nyfrälsta Ving-arbetare kan jag berätta att vi såg ut- och blev lika glada som dessa:


Utan att överdriva..

Cup-vinnare!

Det var alltså Stegeborgscupens division 6 turnering som avgjordes sent sent igår ikväll/natt.
Vi spelade ganska mediokert i gruppspelet men vann trots det gruppen, som utgjordes av oss, Stegeborgs IF 2, FC Norrköping och Vingen. I Kvartsfinalen vann vi över Björsäter med klara siffror (3-0 om jag inte missminner mig!). I semin slog vi ut favoriter Stegeborg lag 1 med 3-2. Vi vände 0-2 (Efter 3 minuter) till seger med 3-2. En riktigt härlig match där alla spelarna gav järnet! kl 01.15 natten till idag (lördag) spelades så finalen mot Chile Unido. En final som vi vann med 2-1 efter ett tidigt ledningsmål (30 sek) och ett hyffsat sent ledningsmål (3min kvar av matchen). På söndag(imorgon) väntar så slutspel mot de 4 bästa lagen ur dagens turnering (De högre divisionerna än 6an)vilket kommer bli spännande.
En riktigt bra turnering totalt sett av oss och inför söndag har vi även lite förstärkningar att tillgå.

Annars idag sitter jag och är helt död på jobbet, ska på bio senare ikväll vilket jag längtar efter. För här vill jag inte vara längre :P

Känner att det varit lite tomt på bilder på sistone men det beror på att min dator blir helt knäpp när jag försöker ladda upp bilder. Det får bli ett senare projekt!

En ny helg stundar

Det är fredag morgon och lika dött här på Vings kundtjänst. Varför vill inga fråga om sin resa eller boka en ny för? VI VILL HA JOBB!
I varje fall har vi fått nya datorer, tangentbord och skärmar vilket är sjukt skönt. Datorerna är mycket snabbare och t-bordet mycket skönare! Dessutom stora skärmar så nu behöver man inte sitta så nära längre, vilket är ruskigt skönt.

Helgen då, fick igår reda på träningen att jag ska vara med i cupen ikväll. Vi skulle egentligen bara spelat med de som inte fått spela så mycket i de tidigare cuperna samt några junior-spelare. Men som tur var fick jag, tommy, jacke och bäckmark vara med ändå. Det ska bli roligt och vi möter Vingen, Stegeborg och nyuppstartade FC Norrköping ikväll. Ett eventuellt slutspel avgörs på söndag.
Annars då, jobbar idag (I dett nu) till 17.15 sen direkt iväg till cupen. Imorgon jobbar jag 9-16 och sen efter det är jag chaffis åt mina föräldrar som ska på fest (Lämna och sedan också hämta). Efter det ska jag på bio men innan det blir det grymt god mat! Ja pizza alltså :)Jag har på känn att jag ska äta några godisbitar under filmens gång också. Ska se We Own The Night, verkar riktigt bra. Återstår att se om den är det.

Söndag blir'e stan o Las Vegas, inspelat från igår. Antagligen även lite Scrubs och O.C också. Man klarar sig inte utan det nämligen ;)

Nu ska jag återgå till arbetet och göra... absolut ingenting för det RINGER JU INTE!

Ha en skön en!

Onsdag eftermiddag

Inte mycket som sker här på jobbet, förutom smsande och ytterst lite mejlande så händer absolut ingenting. Fast i jömförelse med igår så är det stooor skillnad. Har tagit dubbelt så många samtal idag som igår. Men sista timmen kan komma att bli riktigt seg. Dock är jag inte nedstämd för det! Det är ju nämligen onsdag idag och som jag nämt tidigare så blir det roligheter ikväll! Det ska verkligen bli underbart och framförallt roligt. Måste nog hem o duscha mellan jobbet och detta (Även om jag har ett av världens slappaste [Men just nu även tråkigaste] jobb). Det mest spännande som hänt idag förutom mitt och Vevves sedvanliga gnäbb och busigheter i matsalen är telefonutbildningen vi hade på de nya telefonerna som vi får till på lördag. Ja om man inte räknar vår heta debatt bland de anställda (Som jobbar på Ving) om vad som gäller vid avbeställning av resa och hur en Avbeställningsförsäkring påverkar osv osv.

Vi har även brainstormat ihop en såpa, eller en trilogi, som vi planerar börja med nu inom kort. (Det är mycket att göra uppenbarligen).

Undra om jag ska sno en morot av Tina, jag tror nästan det!

OJOJ nu ringer det, bäst o svara "Hej och välkommen till Ving du pratar med Sebastian Kindström!"

Snacka om att lyckas krossa en individ

Usch, en hemsk upplevelse den här annars väldigt lugna (hittills) tisdagen. Min mejl kamrat som gör att arbetsdagarna flyger förbi svarar med ett "haha" och 3 "punkter" till ett långt och ett mellanlångt mejl med mycket bra innehåll som jag skickat. Hur lågt får man sjunka? Hur illa vill man skada en person egentligen?

:P

En kommande onsdag (som självklart närmar sig)

Den här onsdagen kan komma att bli den bästa onsdagen sen Liverpool slog Marseille borta med 4-o i sista o helt avgörande gruppspelsmatchen i Champions League någon gång i mitten av december!
I vilket fall så är det ett par (Dvs två händelser och massa skoj under tiden) saker att se fram emot som kommer bli helt enkelt perfekta. Och det bästa man kan göra av en onsdag så länge man inte är iväg utomlands!
Oj lite rörigt perhaps.
Något som är lite klarare är den perfekta måndags-kvällen ikväll (Ja alltså efter 21 går det inte att bli bättre) än chips med ranch dipp och Liverpool-Aston Villa på TVn!

Jag är glad, två (förhoppningsvis [om liverpool vinner]) perfekta dagar i samma vecka!

Lika som bär.. (Kommentera gärna)

image142







Torsdags morgon med djupare funderingar blandat med mindre djupa sådana..

Undra om det finns någon som är ens like? Kanske i samma stad eller i en annan stad men i samma land? Eller kanske någon annanstans i världen. Någon som man, kanske på ett konstigt sätt, kommer otroligt nära och bra överens med direkt! Jag tror det i alla fall..

Bowlade (!) igår igen, med lite bättre resultat än senast. Visserligen kan man ju inte mer än vinna. Och att avgöra i 10:e rutan under 2:a serien var ju pricken över i:et ! Det var en jämn omgång och jag låg under med 12 poäng inför sista rutan. Det krävdes alltså minst strike eller spärr för att kunna vinna. Nervositeten steg och handsvetten gjorde klotet halt. Men jag tog mina små trippande steg innan de två sista långa i ansatsen och drog iväg klotet i en perfekt och rak bana, träffade lite till vänster om den främre käglan och inom loppet av några tiondelar ligger samtliga vita underbara väktare ner och kvider efter ett stenhårt kast(!?) med 14 kg bowling-klot! Yes, segern var min! (Vann tillslut med 7 poäng) Och det berodde på en riktigt bra andra serie som var en följd av en ordentligt usel första.

The O.C är riktigt bra igen, kollar nu på säsong 3 igen. Den och första är nog bäst, fyran förtjänar inte ens namnet The O.C!

Ett 2008 som börjat blandat för min del. Nåt riktigt bra däremot är vårt avancemang i Stadium Cup här i Norrköping förra helgen. VI slog ut Åby (Div. 4) med 3-0, sen Hageby (Div. 5) och sen fick vi i och för sig stryk med 1-2 mot Lindö's andra lag men de tillhör ju div. 2 så det var inte så dåligt av oss ändå. Nu väntar allsvenska hjältarna (IFK Norrköping) i andra gruppspelet på söndag tillsammans med oss och Enhörna bildas en 3-lags-grupp där endast ettan går vidare. Blir alltså till att ladda ordentligt på lördag för de två matcherna!

Annars då, spelat squash, festat, sett på film, ätit tacos, lagat mat (!)(och då menar jag något annat än tacos), fått gå upp till 100% på jobbet, jobbat, tränat, nästan åkt till sthlm, varit en helg i Motala, spelat cup, tränat igen, varit på gymmet 2 ggr (!),  Fyllt i min tatuering och även funderat på att "bygga ut" den!
Ja ni ser, det händer riktigt mycket här alltså.. haha..

Dags att jobba!

Bowling

Japp igår spelades en, eller förresten två, serier av det underbara spelet(?) bowling. Jag vann såklart, precis som vanligt, men det var rätt jämt. I alla fall i första serien. Men att förlora mot mig är inget att skämmas över. Du kan få en re-match snart om det svider för hårt!

Här kommer en bild som illustrerar en av alla mina strike's igår!

image140

Uppdatering av 2007..

Uppdatering:
2007 var även året då..
.. Vevve och jag blev bästisar, det höll mellan oktober och mitten/slutet av december, för då fick jag veta att jag inte var välkommen, för jag är för tråkig och skräpar ner (!?). Men jag kan ändå fortfarande stå för att vi är bästisar :)
.. Det var också året då jag för första gången hörde Kim Larsen som är helt okej, Blip-båt, This is my life och Forever young är riktigt bra!

Favoritlåtar under 2007 var:
(Kronologisk ordning)

Yellowcard - Grey
Taking Back Sunday - Make damn sure
Fall Out Boy - Thriller
Me Chemical Romance - Welcome to the black parade, sen House of Wolves, sen Im not Okay, Famous Last Words
Billy Talent - Fallen Leaves
Bad Religion - You
Yellowcard - Keeper, Paper Walls
Goldfinger - Damaged
Barcode Brothers - SMS
Allister - We close our eyes
Higwaymen (med bland annat Johnny Cash) - Highwayman
Kim Larsen - Blip-båt

2007..

Var året då...
.. Jag tog studenten,
.. IFK gick upp i Allsvenskan igen,
.. Jag nästan gjorde lumpen (44 dagar),
.. Sverige tog JVM silver i hockey (Vem som nu bryr sig om det vet jag ej);
.. Jag började jobba på riktigt,
.. Niklas nådde 80 kilos gränsen,
.. Tommy flyttade hemifrån (!)
.. Niklas o Vevve flyttade ihop,
.. Jag fyllde 20 (vilket systembolaget tackade för genom att på min ärofyllda dag glömma slå in en liter vodka),
.. Loddby nästan vann två cuper,
.. Loddby avslutade med 9 raka segrar,
.. Nyårsafton inföll en måndag,
.. Niklas och jag bokade våran (omtalade, nästan uttjatade) USA resa,
.. Jag spräckte 200 gränsen med bil på väg,
.. Json fortfarande inte flyttat,
.. Björn inte tog sönder något hemma hos oss,
.. Jag åkte med jobbet på studieresa till Kanarieöarna,
.. Veronica (Vevve) och jag började jobba på samma jobb,
.. Min mobil gick sönder 3 ggr så jag fick en ny (lika dålig),
.. Jag besökte Liseberg 2 ggr, båda ggr med Frida,
.. Jag fortfarande inte varit i Liverpool och kollat på match (Dock kommer det i mars!),
.. Jag var i Österrike för 3e gången i mitt liv,
.. Jag var på Pier Pressure med bl.a. Emil, Niklas, Marlene och Krippe,
.. Jag var på Fall Out Boy i sthlm med Niklas, Frida och hennes syster Sandra,
.. Jag blev bjuden på resan och matchen Sverige-Danmark i födelsedagspresent,
.. Jag började kolla på Scrubs och är nu helt såld!,
.. Som slutade i övertygelse om att 2008 kommer bli grymt mycket grymmare!!

(blev inga bilder eftersom datorn hänger sig när jag laddar fler än två bilder)..


RSS 2.0