Den stundande helgen och de gångna dagarna

"slapp" att jobba både igår ochidag, SKÖNT!.. igår var det istället träning, o det gick bra. Blev målkung tror jag (5 mål) vilket är helt otroligt med tanke på att det var tommy som stod i mål och jag vanligtvis har problem att måla på honom (inte med en penna eller pensel för det är lätt!).. Dessutom kom jag delad tvåa i strafftävlingen.

Tisdagen och onsdagen då. Sjukt roliga dagar. Tisdagen blev lugn då jag och niven i våran bil åkte till motala. Vi träffade angelica o robban hemma hos angie. Sen så åt vi (och angelica fick en del av sin födelsedagspresent)(mat på mc donalds!).. hon blev i alla fall lite glad. Sen så åkte vi hem till robban där det dracks en del alkoholhaltiga drycker och spelades eyetoy. Sen drog tjejerna och robbans vän jimmy kom istället. Vi drack lite till och just det innan det bestämde vi oss för att skrämmas lite, så vi gömde oss utanför diverse fönster med masker som ser lite halvt läskiga ut.

Onsdagen började tidigt, då vi skjutsade födelsedagsbarnet till hennes jobb. Sen drog vi tillbaks till robban, och vi hade även Niven med oss och slappade i dubbelsängen genom att sjunga till robbans gitarrspelande. Mycket givande och underhållande!.. Sen gjorde vi oss i ordning och förberedde oss lite halvt för kvällen. Först smörgåstårta hemma hos F-barnet och sen vidare till R:s lägenhet dit fler gäster var bjudna. Vi söp vi sjöng vi dansade (!) och hade det riktigt trevligt innan vi drog ut till Hugo. Där var det till en början inget drag men vi fick fart på dansgolvet och sen kom det rätt mycket folk. Men det bästa var att det var halva priset på allt. Dricka och inträde fram tills kl 24. Vi var kvar där till klockan slog 2 då vi begav oss hemåt. Vissa blev mer fulla än andra, men vi hade riktigt roligt i alla fall :)

Torsdagen blev en slappardag med pizza o lite sånt innan vi åkte hem, och sen vet ni ju vad som hände :)..

ikväll landet, ska bli riktigt skönt. Ska träffa farmor innan lumpen. Helgsällskapet hade tid också, det var skönt!
Nu ska jag däremot in till stan och optikern. Har en hel del ärenden faktiskt, frågan är om jag vågar ringa tommy så han hänger med?! äh jag testar!

Bilder:

   
  


Staket, en andra sommar, motala, dambesök, fotboll, allergi, märkning, Musik

Det finns mycket att prata om, allt som händer nu under sommaren. Mycket mycket jobb, men det är det ju värt eftersom man i slutet av varje jobbmånad får en mycket välkommen present. Fast det tar emot nu när det kommit en andra sommar att då stå inne i pommeoset och slita när man egentligen vill ligga vid sjön och njuta! Men då är det ju tur att man har en del dagar ledigt så man kan åka till den alltmer, för mig, vana feststaden Motala. ska nämligen dit idag igen och glassa o festa! återkommer på torsdag för dom intresserade. Kan ha jordens planer för helgen också. Men då gäller det att mitt helgsällskap inte har annat planerat, och framförallt har lusten till det. Fotboll är en sport och egentligen en livsstil som får en att glädjas och våndas, hata och älska. Just nu hatar man mer än man älskar, för den där förbannade IFK styrelsen (säkerhetsavdelningen) har noll kompetens och noll koll. Men solen är ju här igen, så vad passar då bättre än att spela fotboll själv?!
Jag och mina kära vänner har såklart varit ute på de gröna fälten och gjort vad vi gör mest och bäst (förutom att dricka öl och ha diverse turneringar).. bilder från motala de nästkommande 3 dagarna kommer senare, och dessutom kommer en liten bild på mitt permanent ändrade "utseende".

Per Gessle i Linköping var bra, fast publiken sög.
Gräsallergin slår ut för fullt
Min nya favoritlåt är Fallen Leaves med Billy Talent, så grym att man får gåshud och tårar i ögonen.

object width="425" height="350">

En galen vecka

En och en halv vecka av galenskaper, händelser och fester har passerat. Jag har varit ensam hemma och alla förstår väl att det då passerat väldigt många genom min dörr och dessutom har mina sängar bebotts av ett x antal mer eller mindre nära och kära vänner!
Det finns såklart bilder som visar allt som hänt, men kan ju även berätta lite.
Fredagen 29 juni var sjukt rolig, motala besöktes och vi festade sådär bra! Dagen efter var det badhusfest och det var något extra, även om våran förfest där två veckor tidigare toppade denna kvällen. Sen cromwell efteråt, tror aldrig jag dansat så mycket och intensivt förut, men det var roligt det också. Skönast där var ändå Emil ;), min kära syssling.
Söndagen var ju sen enormt grym. Pier Pressure i göteborg, och allra bäst var såklart My Chemical Romance. Jag fick gåshud när dom spelade!
På måndagen var det fotbollsmatch i jönköping (J-södra - IFK) och vi började tidigt tidigt redan kl 10 var min första varma slots uppdrucken. Sen hann vi bli riktigt på örat innan vi hittade en grym buffé i centrala jönköping. Någon grekisk buffé med underbart goda grillspett bland annat. IFK vann ju såklart matchen och vi firade tillsammans med 800 andra peking-fanz. Väl hemma hos mig igen så blev det drag på det då några vänner strömmade till och vi festade fram tills alla somnat eller dragit runt 5 halv 6. Tisdagen blev en mysig kväll tillsammans med björn, emil, json, frida och hanna. (Det är därifrån de näst första bilderna kommer).
Onsdagen blev en ordentlig och seriös fifa turnering. Torsdagen skulle ha blivit likadan den fast då kom det några som "störde".. :P
Nu till höjdpunkterna. Fredagen anordnades en GRYM förfest och alla (tror jag) var nöjda när dom gick därifrån. Vi drog vidare till Otten där det inte var lika roligt, men allt som oftast blir det ju så. Vissa ljuspunkter fanns dock!.. lördagen skulle bli en lugn kväll hemma hos mig, men det blev en halvfartig fest istället. Mycket roligt det också! som vanligt blev det tack och godnatt vid 6 snåret.
Söndag - Sjukt roligt och extremt blött fotbollsspelande med Tommy, Json, Alle, Björn och sen Niklas som fotade! vi var lagom oseriösa men det var sjukt roligt. Och en hel del "grymma" bilder togs :)... vi avslutade kvällen tillsammans med Frida och the green mile som gick på tvn. Men sen helt plötsligt slutade tv3 att funka så jag skjutsade hem dom som skulle hem och sen drog jag o Björn till våran nattjobbare på shell och åt korv, mums! eller ja jag åt baguette och björn korv!.. Tilläggas till allt ovanstående ska att jag även har jobbat alla av dessa dagar, förutom senaste söndagen. Det ni!

Som alla märker så har det varit en toppenvecka, och jag ska nu smälta allt det roliga ;)
Pool-party imorrn, gessle och 20 års firande av marlene på fredag!


Det var inte direkt sol, men det var sommar och ölen flödade..


         


           


Fredag i början av juli med återsmak av juni

Det här kan för vissa verka vara mer av en bilddagbok än blogg. Men det är en hårfin skillnad och jag struntar egentligen i vilket, för nu har jag fått in lite fler bilder från studentveckan och för att minnas denna underbara tid tänkte jag lägga ut en del av dom här =)
Det var sommar, det var sol, och ölen flödade..

                      

RSS 2.0