en tredje och skarp vecka

Skarp vecka med riktiga samtal och därmed ska jag alltså skicka iväg människor på drömresor! Igår var första dagen och det var faktiskt väldigt roligt, trots att jag tyvärr inte fick många samtal alls. Men idag blir det annorlunda!!

Var med frida o kollade på den äckligaste lägenheten någon av oss sett igår. Usch mådde illa efteråt, blir o leta vidare. Jag är glad att frida blev glad för min lilla överraskning också :)



IFK festen i lördags blev sådär. Roligt med spelarna o allt folk men tråkigt med snacket och uppträdandena. NEj nu är det bara att sikta mot allsvenskan nästa säsong!

Börjar 14.10 varje dag den här veckan, satan vad skönt!

.....................

Bern bor det cirka 350 000 människor...


Intressant

Direktörerna för ölmärkena Heineken, Budweiser, Carlsberg och Guiness
hade samlats för en liten träff på en pub.
 
Carlsbergskillen beställde först.
-Carlsberg, please! Probably the best beer in the world!

Heinekendirektören fnös föraktfullt och beställde givetvis en -
Heineken.

Den dryge jänkaren från Budweiser flinade och sa släpigt:
-You guys don't know a shit. Give me the best selling beer in the
United States, a Budweiser!

Direktören från Guiness satt tyst och de andra tittade frågande på
honom. Till sist sa han:
-I'll have a Coke!

Chockade frågade de andra varför han inte beställde en Guiness. Han log
snett och svarade:
-Well, if you guys don't drink beer, neither will I.

Trögo veckan

Ja den här veckan är faktiskt trögonas vecka. Jag berättade ju i måndags om tommy o allt det och nu har det strömmat till fler kandidater till trögo listan. För Vevve (min ack så kära o trevliga arbetskamrat) har också en gång för alla bevisat sin tidvis bristande allmänbildning och smarthet överhuvudtaget. Hon har den gångna jobbveckan gjort en hel del tabbar. exempelvis: "Hur fan är det egentligen meningen att jag ska veta att Alcudia ligger på Teneriffa?" - hmm, blev mitt svar, - Vet inte, hmmm.. kanske att det är väldigt svårt eftersom det ligger på Mallorca!!
(detta på kvällen efter vår genomgång på vart de olika öarna o semesterorterna låg! Hon lyckades dessutom  (eller snarare misslyckades) med konststycket att inte lyckas öppna kartongen som hamburgaren ligger i på Mc Donalds. Därefter har hon vidare fått panik då jag bad henne kolla åt vänster och istället i panik utbrutit "JAG KAN INTE..." samtidigt som hon mycket förvirrat har svängt med huvet fram o tillbaka.



Jo som ni ser så har jag alltså börjat jobba tillsammans med Nickes kära Vevve på transcom där vi ska sälja resor via telefon åt ving. Eller ja kunderna ringer ju oss, ska bli skojsigt som tusan. Vi ska bli jättebra arbetare, det känner vi redan nu. Och ett grymt bra gäng är det, skitskoj har vi :)
Där kommer nästa Trögo in. För det finns en tjej i vårt "arbetslag" som är så jävla dum eller snarare trög så igår bestämde jag o tina oss (efter 3 timmar av dumma frågor) för att vi ska minsann dra streck för varje dum fråga hon ställer och efter 100 skjuter vi henne :P.. vi började alltså igår med det och idag när vi slutade var hon uppe i 63 dumma frågor (!).. helt sjukt.



Byggver är kornets, ölens och bryggarkonstens gud    -    detta inom Asatron

Uttrycken "Bänghuve" och "Mähä" 's renässans och personifikation

Genom Tommy som personieferar bänghuvet och står själv för renässansen och nyanvändandet av mähä. Ett mähä är när Tommy förklarar det en konstig, trög, idiot typ som han själv var igår. Och för att förklara det med ett annat ord kan man använda sig av "bänghuve". Ett uttryck som Json så gärna använde sig av, även han, igår!
Det smittade för övrigt av sig på mig som också använde det när Tommy var "som vanligt" i bilen. Alltså lite trögare än alla andra.
Det var jag json tommy o min underbara frida som tog en liten roadtrip (sådär dagen efter) och styrde den svartskimrande S60n mot vingåker och vingåker's factory outlet. Vi var väl där nån timme o jag köpte två plagg o tommy två medan json som varit där två dagar innan avstod från allt som hade med kläder o göra. Frida tvekade på en väska men tillslut kom beslutet att gänget var redo för hemfärd. Vi åt massa på MC D. och jag fick dessutom en kanelbulle eftersom den virriga (antagligen nya) kassörskan glömde fråga mig om jag ville ha kaffe till maten.
Det var förresten stökigt på MC D.


Bänghuvet tommy har förresten flyttat till sin lägenhet i skarphagen idag. Jag ska snart dit o kika på hur det ser ut! kul kul ska det bli, o ikväll är det Boston Tea Party (nästan ännu roligare!)

Fortfarande arbetslös men inte uttråkad

Jag har ju varit halvt inaktiv här de senaste månaderna till och med vilket tyder på att jag trots bristen på jobb har massvis av viktiga saker för mig. Bl.a FIFA turnering, FM kväll osv osv. Nejdå men jag har som arbetslös inlett en konstig vana. De tre senast gångna veckorna har jag "festat" eller åtminstone druckit (inte ensam som någon ledsen arbetlös) 2 ggr i veckan, alltså inte helgen under den ordnarie (för många) jobbveckan. Skumt men sant, helgerna har spenderats helnykter!
Idag ska jag på min tredje arbetsintervju. Liksom den andra (av dessa tre) ser jag fram emot den och hoppas verkligen. Den förra (andra) hade varit toppen men jag får nöja mig med lite extrajobb där. Det var i en ny affär som ska öppna i domino den 26 oktober, som säljer kläder. Typ Billabong, Quiksilver, Ben Sherman, Roxy med flera. Nu idag däremot kan ge en öppning till mitt framtida drömjobb! Så för er själva kan ni väl önska mig lycka till och förhoppningsvis så kommer jag redan imorgon skriva ett glatt och celebrerande inlägg :D

Och på tal om fotboll, Mitt lag: Loddby IF tog i helgen 9:e raka segern i och med starka och imponerande 3-0 mot Norsholm som slogs om uppflyttning. Vi hamnade alltså till sist på en lika stark och imponerande 4:e plats, detta trots vår bedrövliga vårsäsong.
Men något ännu roligare är ju såklart IFK Norrköpings avancemang till allsvenskan (ni vet den serien där de bästa lagen spelar, den högsta serien i Sverige, där spelar numera även det bästa laget med den blåa stjärnan och vita tröjan!)

image107


Och på tal om det så var tommys lilla frågegrej ganska roligt. Inte för att jag tänker ta efter men ändå!

RSS 2.0