Freedom Writers

Såg en skitbra film igår med min älskling!
Och tro det eller ej så valde jag filmen, OCH den var alltså bra. Mycket känslosam film faktiskt.

 Den handlar om en kvinna som börjar som lärare på en problemskola i USA och hur hon vänder upp och ner på klassen och på sitt eget liv med för den delen. Bästa är när en viss person från förintelsen kommer till skolan. Mycket mycekt sevärd.

Sen sa johannes på jobbet att jag borde se Mystic River, någon som sett den? får nog bli den en gång också..

På tal om det har tommy skaffat Playstation 3! skitgrym grafik ju, värsta känslan :).. synd för honom bara att jag spöar skiten ur honom på Pro Evolution Soccer 2008!
Nu ska han tydligen köpa NFS Pro någonting, kan vara något i hästväg vad gäller grafik och känsla!!

Jobb hela veckan 10-18 vilket är roligt faktiskt :)

Inte ens 6 dagar kvar till Kanarieöarna nu!

Livet kan svänga..

Som överskriften säger så svänger livet. Medan vissa saker fortfarande känns osäkert o jobbigt så kommer andra saker o muntrar upp en som på beställning!



USA runt 21/5 - 29/6 för mig o Niklas 13.510 SVENSKA KRONOR!
fan vad grymt bra pris. Plus att vi ska till massa exotiska och andra heta platser. Först Miami i 8 dagar, sen Los Angeles i 4, Hawaii i 8 (!), San Fransisco och Oregon i 12 dagar sen avslutar vi med 4 dagar i New York City och Connecticut. Ska bli så fruktansvärt underbart att åka tillbaka till allt man lämnade för snart 2 år sen!

Och som om inte det vore nog, jag ska på studieresa med en till från jobbet (plus typ 8 till från andra "Ving:are" runt om i landet) till Kanarieöarna den 2 december. Får till och med lön under tiden, och all mat o allt betalt!.. sen kryssning til lTallinn också då jag ska inrikta mig på att köpa sprit till alla som vill köpa billigt :)..

Men bättre pris på USA resan får man leta efter, sjukt bra ju!.. nu ska jag njuta v det här under dagen och sen försöka lösa allt annat. Sen ikväll blir det dessutom mys med mina bästisar Tommy och Nicke  :)..

hej så länge!

  image122

22/11 - skit

Allt är piss, skit o sämst...

Världens sämsta känsla befinner sig i mig just nu, en helt jobbig och fruktansvärt svårpåverkad känsla. Inte bra på nåt sätt.
Hur ska jag lyckas visa dig hur jäkla mycket du betyder? Känns som att du aldrig kommer bli övertygad..
Du borde ju förstå allt som jag känner, jag tycker ju själv att jag är tydlig. Nu är det jag som tvekar istället. Ja inte på mig alltså...

En underbar dag!

Idag har varit och är fortfarande en underbar dag! bara så ni vet.
Allt går bra, jobbet, frida och snart ska jag till min kära farmor :)

firar med bilder på något annat som är helt underbart och därför passar in i det här inlägget.

    


   image120


RSS 2.0