Frisedel, kroppsmålning, baksmälla, fotboll, arbetslös

Japp då har jag äntligen fått avsluta skiten!.. jag fick vapenfri tjänst vilket då innebär att jag egentligen ska sätta upp och reparera el-stolpar i jokkmokk, men eftersom jag inte kan el osv så slapp jag det också. Nu är jag däremot arbetslös och lever ett typiskt arbetslöst liv.
Fest  igår för att fira att jag "muckat".. blev lite väl många shottar för mig, som jag då alltså fick sota för idag :S.. men det var förbannat roligt igår i alla fall.
Idag har det varit en riktig slappardag. Kollat på Scrubs hela dagen och skins också! ätit chips, och sen tränat då förstås. Match på lördag ju, Högerback! en mycket offensiv högerback till o med. Det ni! kom o kolla vettja, Loddby IP kl 15.00.
Visst ja, jag blev lite trött så jag och fagge mös lite i soffan igår kväll. Då ritade dom hemska saker på min kropp. Saker jag inte ens kan ta upp på grund av de djupa sår de drar upp från mitt inre. ("Sebbe "hjärta" AIK") Vem, Vem skriver något sådant?

Fick förresten grymmaste födelsedagspresenten förra helgen, ja förutom den frida redan gett mig (vi ska hoppa bungy jump!) (och JA frida du ska också hoppa :).. jag fick nämligen åka till sthlm med mina vänner och se på Sverige-Danmark. En GRYM resa!! bilder kommer.

So long and goodbye, so long and goodbye

En två- och tre dar kvar tills lycka och välmående

Det är alltså onsdag kväll och vi sitter här på kasernen och spelar tv-spel, kan det bli bättre? ja det kan det faktiskt, på många sätt, men utifrån de förutsättningar vi har så finns det nog bara en grej som kan få det att bli bättre. Nämligen att vi nån gång ska beställa pizza, eller ja förresten NU vill jag ha det!
Jag vinner i alla fall varje match jag spelar, snart är det dags igen :)
Åter till ämnet som rubriken beskriver så underbart väl.

Det är alltså onsdag och på fredag kommer jag hem. Det kommer bli grymt, Värsta bästa helgen säkert :D
Mina underbara vänner har nämligen en överraskning åt mig som kommer ta hela lördagen och lite på söndagen. Fan vad skoj alltså! eller ja det vet jag inte men jag hoppas, för dom är goa (!) men det är mest av allt väldigt spännande. Fredagen blir mys men också firande hos frida med hennes familj. De ska fira mig också! (snällt va!).
kanske även blir match på fredag, då vore ju helgen komplett. Sen kanske då match på söndag också.. fan vad lyxigt det vore.
men efter den fysen vi hade idag så är jag fan värd o spela match trots att jag inte tränat!! Så det så :P

För övrigt så kommer jag vara ledig 4 dagar v. 38.
(Och för att vara övertydlig som jag var tvungen att vara här igår när vi i logementet pratade om det så får vi ledigt vecka 38 och det är 2 veckor dit! (Alltså en kille i vårt logement frågade, precis efter att jag sagt att det var v 38, "när är det då?".. HAHA jag skrattade honom rakt i fejjat och hånade honom hela vägen till matsalen! med svaret "eeehh jag vet inte, kanske v. 38 :D :D)) så det var bara en dubbelparentes om egentligen ingenting!

Ses i helgen, då är jag Hemma igen, Hemma med stort H..

En 5 veckor lång pina

Det är alltså 5 veckor sen jag skrev typ, vilket inte riktigt kan räknas som godkänt när man har en blogg. Endast niklas som gör sånt ju.
jag är då alltså i lumpen, vilket inte riktigt har motsvarat mina trots allt positiva förväntningar. Det har varit hårt och tråkigt. Men jag hoppas at man blir vältränad, känner mig dock inte särskilt tränad så vi får väl se. Det har alltså inte hänt nåt i veckorna men på helgerna är det full rulle!.. Förra veckan var det fest hos mig, Öl-hävartävling som jag vann och ska därför få vandringspokalen som tommy just nu har. Han är piss-sur för det, men han får på nåt konstigt sätt försöka vinna tillbaka den! Sen var det bio och mys med frida, niklas och vevve. Vi såg Disturbia sjukt bra!.. Speciellt till skillnad mot flags of our fathers. Annars har det varit Göteborg helgen innan som var extremt roligt och härligt. Hotell o allt ju =) (Bilder därifrån och från annat kommer nästa vecka tror jag).. Spelade match förra helgen, förlorade med 3-4 men lyckades i alla fall göra ettmål och en assist. Dock var det med b-laget men det var förbannat roligt o spela igen!

Lumpen då. Tididga morgnar, sena kvällar, hårda långa dagar. Typ inget för mig alltså, men jag vänjer mig förhoppningsvis!
Nåt som är tråkigt med att vara där förutom allt man missar hemma är att jag inte lyckas ladda hem ny grym musik eller nåt. Jag blir ju halvt efter eftersom man inte hänger med. Får ta igen det på helgerna. Till exempel har jag inte hört nån av Yellowcards nya, hur illa är inte det!?

20 år idag! det är roligt, ska till systemet senare idag och handla =)
Är i Karlskrona och ska festa här ikväll med emil och Frida som snart kommer!
tillbaka till enköping på söndag :S
Min favvo har ju även klippt sig dyng kort, häftigt värre :) (och riktigt snyggt också)
Fest ikväll !


RSS 2.0