Hemkommen

jaha ja då var man äntligen hemkommen från diverse äventyr. Igår var det fest med klassen, Otroligt trevligt och roligt. Synd bara att vi inte gick ut sen ändå. Har idag jobbat trots att ölen från igår hade sin lilla inverkan på mitt fysiska välmående. Dvs huvudvärk och trötthet. Men slangarna blir ju inte gjorda på egen hand så det var ju bara att pallra sig dit, även om det blev 45 min senare än vanligt!

I tisdags då, spelade match mot Sylvia i Östgötacupen, vi förlorade tyvärr men vi var ändå väldigt nöjda med våran insats, vi stod upp bra. Fast tidigare samma dag var det ju mösspåtagning i aulan vilket innebar att studentveckan börjat, satiken vilken rolig vecka det ska bli! kan tänka mig att en o annan krona kommer att gå åt till dricka och fyllekäk :)
På tal om roligt så kommer Cattis hem från USA ikväll. Det ska bli spännande att träffa henne igen! Fast jag vet ju redan att hon har haft det bra precis som jag hade det. Får se när det blir bara. Hela helgen är ju uppbokad. Träning ikväll, match imorrn, klassfest ute i arkösund (har höga förväntningar med tanke på hur det var igår) och sen söndag vet jag iofs inte, men nåt ska väl hittas på då också. Jag brukar va rätt bra på att hitta på saker, oftast lite för mycket tyvärr ;P

Underbara låtar jag har lyssnat på idag då. För det första My Chemical Romance, men just idag var det extra känsla i Eve 6 låtarna Anytime, Inside out och Promise.

Pier Pressure 1 juli !

(sen kan jag även berätta nåt inte så häpnadsväckande: Niklas har fortfarande inte uppdaterat sin blogg(!))


En helg har gått

Japp, då var det snart slut på den här helgen också. Jag hoppas att den kan avslutas på samma härliga sätt som förra söndagen. Dvs minigolf med minigolf gänget 2007. Men ryktet sa ju att det var stängt igår och därför borde det vara stängt idag också, men vi får väl se :).. funderar på att antingen laga mat eller köpa pizza, hmmm undra vilket det blir om jag känner mig själv bäst!
Helgen som gått då, fredags förfest och sen utgång. Det var trevligt på förfesten men sen ute var det trist av någon outgrundlig anledning. Det var dock väldans tråkigt att helt ensam städa hela huset, det fanns lite spillt här och där om vi säger så.. Lördagen blev en riktigt skön slappar dag med fint väder och landet-besök ;) mycket trevligt.
Sen idag så får man väl försöka hitta på nåt konstruktivt och roligt, men förutom musik, glass och minigolf så känns inget särskilt lockande. Skulle väl vara morotskaka också då förstås!

varför ska tommy va iväg och nicke upptagen? hallå! mina mat-kompisar, det är nu jag behöver er..

peace out

 

Fredag

Bra iakttagelse av mig att inse att det var fredag va :)
I vilket fall har jag idag haft idrott på morgonen, det var roligt att få springa av sig lite. Och ikväll är det match, 3 poäng är det som gäller. Finns inga som helst ursäkter.

IFK - AIK 1-0 fy fan vad skönt, vilken match av Kamraterna. Framförallt de unga debuterande imponerande! Nu är det lottning på söndag, får se vilka som får stryk då. Underbart också att Örgryte och Häcken kryssade så nu har Peking chansen att dra iväg i toppen!

Igår var för övrigt en konstig dag, tänkte på två saker hur länge som helst. Den ena var ett land i väst och jag påminns ständigt om det underbara året där borta när jag lyssnar på This is Such A Pity med Weezer. Så GRYMT bra är den. Det andra tänkte jag mest på när jag hörde Falling For You, också den med Weezer. Den gruppen får väl bli torsdagens grupp då! undra vad det blir ikväll.. kanske lite goa låtar och några öl, hmm vem vet? ;) Får se om Jisse och de andra kommer till matchen och hejar lite. Fast då blir jag nog avundsjuk för att inte jag får dricka någon öl.
image2

Möter IF Sylvia nästa tisdag (29/5) kl 19.00..



Från USA:

image4


image5


image6


image7

image9



image11

image12

intensiv period

Det ligger framför och har passerat en väldigt intensiv och ibland påfrestande tid. Mycket fest :) en del struligheter :( och en del oroande, men också en hel del dåliga resultat.
Nu för tiden framåt finns dock inga dåligheter utan det är bara massa skoj på gång. IFK imorrn, egen match på fredag, sen efter det då jävlar blir det röj och roligt som tusan!.. Sen lördagen kan ju komma att bli en historia i sig den också, men har ändå störst förväntningar på fredags kvällens förfest, utgång och efterfest :) CL finalen ikväll kommer bli en höjdare och jag är redan nervös.. Och sist men inte minst så närmar sig studentveckan med stormsteg! övade inför den igår med lite folk, att supa en tisdag var en höjdare, dock inte när klockan ringde imorse, men sånt man får ta =)

Vilken underbar dag det är idag då, vad passar bättre än gamla goda sommarlåtar som "Story of a girl" och nya green day låten "working class hero". Fast den riktiga låten för idag är lite mer fartig, Give it all med Rise against. Egentligen ingen sommarlåt o så men den är alltid sjukt bra!
(tror för övrigt att jag ska ta och lyssna lite på the art of losing med american hi-fi också, nu när jag ändå är igång!

image1

...

Sylvia förlorade tyvärr förresten med 0-4, tråkig match, tråkigt väder, trevligt sällskap!

För att presentera sig själv

Tänkte att en liten presentation av sig själv vore på sin plats.
Jag är alltså Sebastian Kindström och är en ung man som snart ska släppas och äntligen få pröva sina vingar. (Tar alltså studenten den 7 juni). Jag har ett gäng intressen som kommer visa sig här senare, men fotboll och musik är de två största. Idag, eller i alla fall tidigare idag, var det varmt och skönt och jag har hela dagen sjungit på låten "Head Around You" av The Offspring så den får helt enkelt bli dagens låt.
Dagens match däremot kommer att bli Sylvia-Örgryte, inte för att jag håller på nåt av lagen, men det ska bli väldans trevligt att gå på matchen och snacka lite skit med Björka-Yogi-Björna-DB-Gunnarsson. Han skulle tydligen träna eller nåt sånt konstigt innan, skum prick det där :P.. Nu är det snart dags att dra för matchen börjar om 40 min.. Undra vart man ska parkera?!

En bra dag för det första inlägget

Att starta en blogg är ju trevligt, och vilken dag skulle någonsin kunna passa bättre för en blogg-start än denna?
Har haft en underbart trevlig dag som blev avslutningen på en dunderskön långhelg!
Det började i torsdags med en liten utflykt med ca 400 andra, och under den tiden hanns mycket med. Att sälja sina vänner uppskattades dock inte, hmm.. konstigt nog :p
Senare under helgen har diverse alkoholhaltiga drycker intagits och en hel del låtar har spelats i mina och andras öron. Vissa toppar under helgen, men en skönare "slappar-dag" än söndagen har jag inte haft förr. Började i och för sig hårt med jobb i fem och en halv timme, men sen var det bara att glassa i solskenet! Jag, tommy och niklas spenderade den omkringåkandes, skojandes och njutandes. Vi käka glass, kolla på fotboll och spela minigolf, allt detta i shorts i t-shirt.. Underbart!! Sen att Dicklast vann och tog ledningen i vår interna "minigolf sommaren 2007" tävling är inte ens nära på att förstöra denna underbara dagen efter dag.

RSS 2.0