intensiv period

Det ligger framför och har passerat en väldigt intensiv och ibland påfrestande tid. Mycket fest :) en del struligheter :( och en del oroande, men också en hel del dåliga resultat.
Nu för tiden framåt finns dock inga dåligheter utan det är bara massa skoj på gång. IFK imorrn, egen match på fredag, sen efter det då jävlar blir det röj och roligt som tusan!.. Sen lördagen kan ju komma att bli en historia i sig den också, men har ändå störst förväntningar på fredags kvällens förfest, utgång och efterfest :) CL finalen ikväll kommer bli en höjdare och jag är redan nervös.. Och sist men inte minst så närmar sig studentveckan med stormsteg! övade inför den igår med lite folk, att supa en tisdag var en höjdare, dock inte när klockan ringde imorse, men sånt man får ta =)

Vilken underbar dag det är idag då, vad passar bättre än gamla goda sommarlåtar som "Story of a girl" och nya green day låten "working class hero". Fast den riktiga låten för idag är lite mer fartig, Give it all med Rise against. Egentligen ingen sommarlåt o så men den är alltid sjukt bra!
(tror för övrigt att jag ska ta och lyssna lite på the art of losing med american hi-fi också, nu när jag ändå är igång!

image1

Kommentarer
Postat av: Tommy

host host

2007-05-24 @ 20:26:04
URL: http://malvakten.blogg.se
Postat av: nicke

bra match l'pool

2007-05-27 @ 14:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0