I am legend



Jag, Johannes-jojje-myran-von lindsmyr-grefve trossö von lindsmyr-fon trossö von lindsmyr, Niklas-Dicklast-D(r)icke=beerfest-Snajgel-Sixten och Veronica-vevvs-vevve-vevvsan-jeppsi var alltså på bio igår och såg I am legend med Will Smith. En bra film, och enligt mina kompanjoner var den bättre än övriga "Zombie" filmer. Det måste väl vara ett bra betyg om man dessutom tänker på att den var bra även i jämförelse med övriga film-genrer.

Det var alltså Will Smith som helt ensam höll i filmen och gjorde det riktigt bra. Han är ensam i New York, immun mot "mörkrets jägare" eller hur det nu var det refererades till de onda. Han och hans hund, som för övrigt bara var immun mot det luftburna, lever bland dessa men visar sig endast om dagarna då monstren inte kan vistas på gatorna (pga solen, och uv strålningen). Med hunden som enda följeslagare letar W.S efter ett botemedel mot detta virus. Han var redan innan spridningen en aktad och respekterad vetenskapsman/officer. Utan att avslöja för mycket kan jag i alla fall säga att filmen var bra och det fanns många "hoppa till" sekvenser. Man fick allt sitta lite på helspänn under hela filmen. Men framförallt lysande skådespel av Will Smith.
Helt klart sevärd!


   


Kommentarer
Postat av: Lisa

"I am legend" verkar jättebra, alla säger att den är det iaf..så då borde det stämma ;P. Min syrra har den hemma, men frågan är om den är värd att se på bio istället..?

2008-02-22 @ 00:27:16
URL: http://lisautanf.blogg.se
Postat av: Von Lindsmyr

Riktigt bra film och ännu bättre biosällskap!

2008-02-24 @ 22:45:44
URL: http://johanneslindsmyr.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0